Super bruger i E-conomic

Har du brug for et nyt økonomi system som fx. E-conomic, eller har du brug for hjælp med at sætte din e-conomic op eller hjælp med at bogføre i E-conomic, så kontakt mig.

Jeg har et rigtig godt kendskab til E-conomic, og har rigtig mange af mine nuværende kunder der anvender systemet. Ønsker du måske, at dit E-conomic system kan mere, så har jeg en rigtig god samarbejds partner som jeg løser disse opgaver med.

Jeg kan træffes på mobil 28259118 eller email: Katja.m.clausen@kmcaccounting.dk

 

Med venlig hilsen

Katja Michailoff Clausen

 

Overvejer I at skifte økonomi system til E-conomic ?

Overvejer I at skifte økonomisystem, ønsker I at bruge E-conomic og bruger I i dag fx.C5, så findes der firmer der kan konvetere alle Jeres data fra C5 til E-conomic. Ønsker I mere information om hvordan dette foregår, så er I velkommen til at kontakte mig, da jeg har haft et par kunder der har lavet denne konvetering uden problemer og med meget stor service

Løn systemer

KMC Accounting arbejder pt. hos en kunde der anvender Multiløn Erhverv. Dette system kan absolut anbefales hvis man har en mellem- eller stor virksomhed. Systemet et let at arbejde i, og har et perfekt intrations system, hvor medarbejder selv indtaster, diæter, KM penge og fravær, hvor efter chef godkender og data overføres direkte til Multiløn Erhverv og spare lønbogholder rigtig meget tid.

I er velkommen til at kontakte KMC Accounting og høre mere om systemet på mobil 28259118